Tjänster.

Från det lilla visitkortet, den stora reklamannonsen till din digitala plats på nätet och foto och video som visar dig i ditt bästa jag, helheten är alltid i fokus. Tjänster och kompetens som göra att jag kan vara din kostnadseffektiva helhetsleverantör, från det lilla till det stora.

Tjänster

Grafisk design & Illustration

Jag tar fram grafiska lösningar som du kan vara stolt över samtidigt som det charmar dina kunder och når rätt målgrupp.

Grafisk profil  –  Logotyp  – Webbdesign – UX/UI – Illustration  –  Arkitektskiss  –  Förpackningsdesign  –  Reklamannons  –  Omslag  –  Tryckmaterial

Tjänster

Webb & Digitalt

Jag hjälper dig från A till Ö med din hemsida, allt från att köpa domännamn, webbhotell till att sätta upp e-postadresser och en helt färdig modern hemsida som du kan vara stolt över. Jag hjälper dig även med supportärenden när du behöver hjälp.

Hemsida  –  Webbdesign  – UX/UI  –  Domännamn  –  Webbhotell  –  SEO  –  Sociala medier  –  Mail  –  Support

Tjänster

Foto & Video

Jag fotar personalfoton, miljöbilder, informativa bilder och artistiska bilder samt erbjuder retuschering och bildredigering.  Jag skapar även enklare animationer och kan filma och redigera proffsiga kortare reklamfilmer till ditt företag eller projekt.

Fotografering  –  Bildredigering  –  Retushering  –  Video & Filmning  –  Redigering & klippning  –  Enklare animation

Tjänster

Konsult & Kommunikatör

Du kan anställa mig som konsult eller ta del av mina erfarenheter och kunskaper via föreläsningar och lektioner inom de tjänster jag erbjuder. Jag kan även “hoppa in” i ditt företag en bestämd period när du har som mest att göra och behöver avlastning eller extra hjälp.

Kommunikatör  –  Extern konsult  –  Rådgivare  –  Support  –  Strategi  –  Branding  –  Lektion/Föreläsning inom kommunikation, illustration, branding, design, UX/UI och annat av intresse.

Vision till verklighet i fyra steg

Jag anpassar varje uppdrag efter dina förutsättningar, behov och tidsram. Under hela processen har vi god kommunikation och jag finns alltid tillgänglig att svara på frågor, bolla idéer och hjälpa dig längst vägen.

Ett typiskt uppdrag går till såhär, i fyra enkla steg:

Tjänster

Hej

Vi träffas eller pratar över telefon, mail eller chat om vad du behöver hjälp med och går igenom dina behov, krav, budget och tidsram för uppdraget.
Tjänster

Produktion

Med information från steg 1 sätter jag igång med själva produktionen, oftast skapar jag ett kostnadsfritt förslag som vi sedan arbetar vidare på.
Tjänster

Godkänna

Här kan du ge feedback på förslaget så vi kommer närmare din vision, förslaget modifieras eller ändras tills du är nöjd och godkänner det.
Tjänster

Leverans

Hurra! Produktionen levereras och du får tillgång till allt som du behöver från uppdraget och produktionen. Jag finns alltid tillgänglig som support efter uppdraget.

Anlita mig idag.

Foto: Lina Alexandersson

Vill du beställa uppdrag, få offert, ställa frågor eller samarbeta?

Nå mig alla dagar på 070 44 66 827 eller maila till hej@markofrilans.se.

Hoppas vi hörs, ha det gott sålänge.

Tjänster

Godkänd för FA-skatt – Enskild firma – Marko Tosic
copyright © markofrilans.se 2019