Tjänster

Från det stora till det lilla; kvalitativa och kostnadseffektiva tjänster med möjlighet att bli din personliga helhetsleverantör du kan räkna med.

Hitta snabbt:

Vision till verklighet i fyra steg

Jag anpassar varje uppdrag efter dina förutsättningar och behov. Under processen har vi god kommunikation och jag finns tillgänglig att svara på frågor, bolla idéer och hjälpa dig längst vägen.

Ett typiskt uppdrag går till såhär, i fyra enkla steg:

1

Tjänster

Hej

Vi träffas eller pratar över telefon, mail eller chat om vad du behöver hjälp med och går igenom dina behov, krav, budget och tidsram för uppdraget.

2

Tjänster

Produktion

Med information från steg 1 sätter jag igång med själva produktionen, oftast skapar jag ett kostnadsfritt förslag som vi sedan arbetar vidare på.

3

Tjänster

Godkänna

Här kan du ge feedback på förslaget så vi kommer närmare din vision, förslaget modifieras eller ändras tills du är nöjd och godkänner det.

4

Tjänster

Leverans

Hurra! Produktionen levereras och du får tillgång till allt som du behöver från uppdraget. Jag finns alltid tillgänglig som support efter uppdraget.
Tjänster

Tala rätt språk

Design & illustration

Jag tar fram grafiska lösningar som du kan vara stolt över samtidigt som det charmar dina kunder och når rätt målgrupp. Har du en utformad grafisk profil så jobbar jag utifrån den eller så skapar jag nya lösningar som representerar ditt företag på bästa sätt.

A till Ö

Webb & digitalt

Jag hjälper dig från A till Ö med din hemsida, allt från att köpa domännamn, webbhotell till att sätta upp e-postadresser och en helt färdig modern hemsida som du kan vara stolt över. Jag hjälper dig även med supportärenden när du behöver hjälp.

Tjänster
Tjänster

Fånga din verksamhet

Foto & video

Jag fotar personalfoton, miljöbilder, informativa bilder och artistiska bilder samt erbjuder retuschering och bildredigering. Jag skapar även enklare animationer och kan filma och redigera professionella reklamfilmer till ditt företag eller projekt.

Nå ut Nå rätt

Kommunikation

Du kan anställa mig som konsult eller ta del av mina erfarenheter och kunskaper via föreläsningar och lektioner inom de tjänster jag erbjuder. Jag kan även “hoppa in” i ditt företag en bestämd period när du har som mest att göra och behöver avlastning eller extra hjälp.

Tjänster
Marko-Design-Webb-Grafiskform-UX-UI-illustration-frilans-designer

Anlita mig idag

Vill du beställa uppdrag, få offert, ställa frågor eller samarbeta?

Nå mig alla dagar på 070-44 66 827 eller maila till hej@markofrilans.se.

Hoppas vi hörs, ha det gott sålänge.