Tillsammans klarar vi det här, håll ut och håll i

Det är tuffa tider för nära och kära och för alla företagare just nu. Vi är inne i en oviss tid, men en sak är säker, det är tillsammans som vi kommer klara det här.

För min del så fortsätter mitt arbete som vanligt och jag finns tillgänglig för mina befintliga kunder och välkomnar även nya spännande kunder och uppdrag. Mail, telefon och online videomöten fungerar lika bra nu som förut så det är inget hinder att nå mig. Jag har inte haft symptom men har frivilligt valt att drastiskt minska på att vistas ute och försöker minimera antal gånger jag måste ut och handla väsentliga artiklar, samtidigt när jag handlar så gör jag det med måttlighet och lyssnar på de senaste rekommendationer.

Jag vill skicka en varm hälsning till alla mina kunder att jag hoppas att vi kommer ut på andra sidan denna unika utmaning vi står inför, tillsammans, friska och redo att tuffa på som vanligt, eller bli kanske till och med mer motiverade och inspirerade än förr med ny och stark energi. Håll ut och håll i, snart går vi mot ljusare tider, tillsammans. 💛☀