Projekt – helhetslösning åt DutchCom AB

DutchCom AB är din väg till den köpstarka Holländska marknaden. Jag fick i uppdrag att ta fram en helhetslösning så som logotyp, grafisk profil samt hemsida.

Ett riktigt roligt uppdrag med en fantastisk kund där helheten var i fokus från första början.

När jag grundade mitt företag DutchCom AB letade jag efter en person/företag som skulle kunna tolka mitt idé att ‘bringa det bästa som Sverige har att erbjuda till Nederländerna’ i en grafisk företagsprofil och hemsida. Jag pratade lite med Marko, skickade min första version av affärsplan till honom och några dagar senare kom han med tre olika och kreativa logotypförslag. Två av dem blev kombinerade och det resulterade i en stark logotyp, grafiskt profil och hemsida som jag är jättestolt över!

Vad jag tyckte mest om i samarbetet med Marko är att han är väldigt professionell och att han har kunskap inom många områden. Han lyssnade alltid till mitt feedback och tolkade det direkt till nya versioner eller idéer. Samtidigt var han också kritiskt och informerade mig när han trodde att jag hade önskat något som inte var optimal lösning för det resultatet jag ville få fram, jag fick nya bättre idéer. Han gör vad han lovar, han är alltid tillgänglig för att svara dina frågor, alltså har Marko varit ett jättestort stöd i min resa att starta eget!

/ Corien Leemburg, DutchCom AB
www.dutchcom.se