Hej, Marko heter jag

och är en glad Karlstadbo på 29 år som är driven, älskar att frilansa, lösa problem, vara kreativ och skapa häftiga resultat åt mina kunder. Konstnärskap och entreprenörskap är mina passioner som är två sidor av samma mynt, de komplementerar varandra på ett sätt som passar mig som fisken i havet.

Jag är en person som alltid har varit nyfiken på det mesta och som ständigt vill lära mig, utvecklas, förbättras och växa som person och samtidigt skapa häftiga resultat tillsammans med andra.

 

Om mig

En driven person, en hel reklambyrå.

Genom min stora passion, driv och många års erfarenhet av frilans och att ha jobbat på en reklambyrå och IT-företag har jag idag djup och bred kompetens inom illustration, webb, UX/UI, foto, video och kommunikation. Jag är iprincip som en hel reklambyrå i en person kan man säga.

Det gör att jag kan erbjuda mina kunder tjänster av toppkvalité som en typsik reklambyrå gör fast till mycket mer konkurrenskraftiga priser då jag sköter hela processen själv. Kundnöjdhet, långsiktighet, kreativitet och professionalism är mina ledord.

Citat.

Om mig

Vi har arbetat med Marko under flera projekt nu och har aldrig varit någonting annat än jättenöjda! Allting sköts på ett väldigt professionellt sätt och kommunikationen har fungerat brilljant vilket jag tror är extremt viktigt för att ett projekt ska bli framgångsrikt. En annan stor fördel med att jobba med Marko är att han är oerhört mångsidig och kan kombinera sin skicklighet som konstnär med kunskaper inom PR och marknadsföring vilket jag tror är en oerhört värdefull egenskap. ” Kort sagt skulle jag inte tveka en sekund att rekommendera Marko!

/ Victor Bergh, Northlight

Om mig

Ger man en uppgift till Marko vet man att resultatet kommer hålla hög nivå. Alla gånger jag gett Marko ett uppdrag har jag varit mycket nöjd med resultatet.

/ Patrik Wahlström, Bigger Than Jesus

Om mig

Marko levererar alltid på tid och resultatet är alltid kreativt och tillfredställande, därför är jag en nöjd och återkommande kund!

/ Fredrik Andersson, Northlight

Om mig

Jag har tidigare jobbat med Marko och varit nöjd med hans verk. Är också personligen ett stort fan av hans tavlor. När vi behövde grafiskproduktion till FIJI Water, då föll valet naturligt, Marko levererar rätt direkt. Vi kommer absolut att samarbeta med honom igen i framtiden. ” Kort sagt skulle jag inte tveka en sekund att rekommendera Marko!

/ Gustaf Karlsson, FIJI Water

Om mig

Marko is fantastic! He is highly creative and highly motivated and wants nothing more than the best for his clients. I am always very happy with his work and I absolutely recommend his services!

/ Jonathan Mehler, guitarist & guitar teacher

Utbildning.

Efter tre fantastiska år på Karlstads Universitet tog jag kandidatexamen inom Medie- och Kommunikationsvetenskap med inriktning Visuell Kommunikation och Design. Jag har vidare läst fristående kurser på universitetet inom skissteknik och konst. Jag är även en Diplomerad Gymnasieekonom genom en speciell ekonomisk linje på gymnasiet med huvudfokus på företagande och marknadsföring.

Utöver formell utbildning är jag en livslång konstnär som alltid har tecknat, målat, varit kreativ och tyckt att teknik, datorer och kommunikation är jättehäftigt. Idag älskar jag att arbeta med det jag brinner för.

Media.

Intervju med NWT om ung företagsamhet i Värmland:

Intervju med Svensk Näringsliv om företagsamhet:

Anlita mig idag.

Foto: Lina Alexandersson

Vill du beställa uppdrag, få offert, ställa frågor eller samarbeta?

Nå mig alla dagar på 070 44 66 827 eller maila till hej@markofrilans.se.

Hoppas vi hörs, ha det gott sålänge.

Om mig

Godkänd för FA-skatt – Enskild firma – Marko Tosic
copyright © markofrilans.se 2019